top of page

ALAPÍTÓ TAGOK/ TAGSZERVEZETEK

Dörögdért Ifjúsági Egyesület/Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület Extázis Ifjúsági Szervezet/Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület

Pulai Ifjúsági Klub/Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület

Szervezetünk 1998-ban alakult, amikor még nem létezett ez a fogalom, ami ma már él: Közép-Dunántúli Régió. Egyszerűen úgy gondoltuk, itt élünk a Dunántúl közepén, szervezeteink szövetkeznek, összefognak és ráadásul a választott név mozaikszavas rövidítése jó érzéssel mondható: KÖSZI.Akik ezt így gondolták, és létrehozták a szövetséget: "EXTÁZIS" Ifjúsági Szervezet (Monostorapáti), "Fekete Sereg" Ifjúsági Egyesület (Nagyvázsony), Kapolcsi Ifjúsági Klub (Kapolcs), Dörögdért Ifjúsági Egyesület (Taliándörögd), Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület (Tótvázsony).

Dörögdért Ifjúsági Egyesület

A KÖSZI célja, hogy tagszervezetei között segítse az információ áramlását, segítse a tudás, az ötletek megosztását, a kapcsolattartást. Vállaljon fel olyan programokat, melyek a térség fiataljai számára fontosak, hasznosak, vagy egyszerűen örömöt szereznek, lendületet adnak.

Fontos számunkra, hogy több szervezet összefogása révén nagyobb súllyal képviselhessük a fiatalok érdekeit, hangjukat felerősítsük!

 

Bazsó Gabriella

"

"

Azóta újabb szervezetek csatlakoztak hozzánk: Együtt a Jövőért Halimbán Egyesület (EJHA - Halimba), Pulai Ifjúsági Klub (PIK - Pula), "Talentum" Ifjúsági Egyesület (TIED - Diszel).

Programjaink nyitottak a térség minden fiatalja, ifjúsági szervezete, fiatalokkal foglalkozó szervezete előtt.

bottom of page