Fiatalok és lelkesek. Helybeliek és nagyon elszántak. Szinte mindent tudnak, és szeretnének itt maradni.

Pontosabban ott maradni, ahol születtek és fiatal felnőtté váltak. De nemcsak beszélnek erről, hanem a tettek mezejére léptek.

Kik ők?

Hát az értékőrök…

A 2014-es év az értékőrök világában

2014.11.19.

Fejér megyei
Értékőr Program
- Projektzárás

2014. November 29-én Mezőszilason került megrendezésre a Fejér Megyei Értékőrök projektjének záró rendezvénye, viszont ez a vég egy újabb kezdetet jelent a fejér megyeieknek, hiszen az értérőrködés folytatódik ezután is.
 

 

Értékőr bázis

2014.08.31.

Kapolcs

 

2014.07.25.
 

Veszprém megyei értékek tára

kiállítás és rendezvény

A Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért (KÖSZI) együttműködve Veszprém Megyei Értéktár Bizottsággal, és a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány-al elindították, a KÖSZI bázison a Veszprém Megyei Értékek Házát, ahol megjelentek Veszprém megye több településéről a településvezetők, intézményvezetők, érdeklődők. Bepillantást kaptak a tervekbe, és elindult egy közös gondolkodás a megyei értékeinek megjelenítéséről.

 

I. Értékőr Tábor Zánka

balatoncsicsói fiatalok bekapcsolódása

2014.06.23-28.

 

A Dörögdért Ifjúsági Egyesület nyertes pályázata jóvoltából került megrendezésre az I. Pannon Ifjúsági Értékőr Tábor, melynek megvalósításában partner volt a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány, valamint a Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért. A Pannon Térség Ifjúsági Értékőr Hálózat tagjai egy hetet tölthettek együtt a Balaton partján fekvő Erzsébet Üdülőközpontban. A hosszas internetes kapcsolattartás és e-mail váltások után végre elérkezett a várva-várt személyes találkozás pillanata....

2014
 

Értékőr látóút

Bács-kiskun megyébe

 

2014-2015
 

Értékőr III.

Sümeg járás
bázishely: Csabrendek

 

A kiállítás: