top of page

Fiatalok és lelkesek. Helybeliek és nagyon elszántak. Szinte mindent tudnak, és szeretnének itt maradni.

Pontosabban ott maradni, ahol születtek és fiatal felnőtté váltak. De nemcsak beszélnek erről, hanem a tettek mezejére léptek.

Kik ők?

Hát az értékőrök…

A 2014-es év az értékőrök világában

2014.11.19.

Fejér megyei
Értékőr Program
- Projektzárás

2014. November 29-én Mezőszilason került megrendezésre a Fejér Megyei Értékőrök projektjének záró rendezvénye, viszont ez a vég egy újabb kezdetet jelent a fejér megyeieknek, hiszen az értérőrködés folytatódik ezután is.
 

2014 fejér megye

Értékőr bázis

2014.08.31.

Kapolcs

értékőr bázis kaolcs 2014

2014.07.25.
 

Veszprém megyei értékek tára

kiállítás és rendezvény

A Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért (KÖSZI) együttműködve Veszprém Megyei Értéktár Bizottsággal, és a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány-al elindították, a KÖSZI bázison a Veszprém Megyei Értékek Házát, ahol megjelentek Veszprém megye több településéről a településvezetők, intézményvezetők, érdeklődők. Bepillantást kaptak a tervekbe, és elindult egy közös gondolkodás a megyei értékeinek megjelenítéséről.

veszprém megyei érték tár 2014

I. Értékőr Tábor Zánka

balatoncsicsói fiatalok bekapcsolódása

2014.06.23-28.

I. értékőr tábor zánka 2014

A Dörögdért Ifjúsági Egyesület nyertes pályázata jóvoltából került megrendezésre az I. Pannon Ifjúsági Értékőr Tábor, melynek megvalósításában partner volt a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány, valamint a Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért. A Pannon Térség Ifjúsági Értékőr Hálózat tagjai egy hetet tölthettek együtt a Balaton partján fekvő Erzsébet Üdülőközpontban. A hosszas internetes kapcsolattartás és e-mail váltások után végre elérkezett a várva-várt személyes találkozás pillanata....

2014
 

Értékőr látóút

Bács-kiskun megyébe

értékőr kirándulás bács kiskun megye 2014

2014-2015
 

Értékőr III.

Sümeg járás
bázishely: Csabrendek

2014 értőr III.

A kiállítás:

bottom of page