top of page

MONDD! TE KIT VÁLASZTANÁL?

FELHÍVÁS

KÖSZI-díjra érdemes személyek/településvezetők/szervezetek ajánlására!

 

A KÖSZI (Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért) szervezet 2016. március 22-i konferenciáján adta át az első KÖSZI-díjakat az alábbiak szerint:

  • a fiataloknak, a fiatalok tevékenységeinek elismerésére (Leitold Attila kapta, aki létrehozta a Pulai Ifjúsági Klubot, és azóta is példaértékű tevékenységet folytat párjával, mint fiatal vállalkozó);

  • a fiataloknak a lakóhely, a közösségük életébe való bevonódásukat kiemelkedően segítő, programjaik számára lehetőséget biztosító magánszemélyeknek, településvezetőknek, döntéshozóknak az elismerésére (A díjat Magasi János, már visszavonult polgármester úr kapta (polgármesterként tevékenykedett 1990-2002. és 2006-2014. között), aki munkássága során mindig segítette, támogatta és bátorította a civil kezdeményezéseket, kiemelten az ifjúsági kezdeményezéseket);

  • a fiatalokért sokat tevő civil szervezetek elismerésére (a díjat az EXTÁZIS Ifjúsági Szervezet és vezetője, Tufa kapta, akik példát mutattak a többieknek is ifjúsági szervezet létrehozására, együttműködések kialakítására).

A díjak átadására 2018. március 22-én, a „III. Fiatalok a vidékért – a vidék a fiatalokért” ifjúsági konferencián kerül sor.

Hogy kinek, kiknek adjuk át, ez ÖNÖKÖN/RAJTATOK MÚLIK!

Várjuk a javaslatokat a mellékelt „Javaslattevő adatlap”-on, melyet elektronikus, vagy postai úton is megküldhettek számunkra:

koszibazis@gmail.com e-mail címre, vagy a KÖSZI 8295 Taliándörögd, Dózsa Gy. u. 2. postai címre.

A beküldés határideje: 2018. március 2. kedd

Javaslattevők köre: Veszprém megye településein élő fiatalok, magánszemélyek, ifjúsági szervezetek.

Javasolhatók köre: Veszprém megye településein élő magánszemélyek, településvezetők/döntéshozók, szervezetek

A javaslattevő adatlap az alábbi linken érhető el (lap alján):  https://www.koszi.org/adatbazis

bottom of page