top of page

Ifjúsági Inkubátor Program - 2021

 

A KÖSZI (Közép-dunántúli Szövetség az Ifjúságért) stratégiai partnerségre lépett az Éltető Balaton-felvidékért Egyesülettel azért, hogy az Éltető teljes területére kihatóan az ifjúság megtartására, letelepedésük segítésére irányuló ifjúsági inkubátor programot valósítsunk meg közösen a térségünkben.

 

A program célja:

 A térség fiataljainak segítése vidékünkön megtalálható munkahely, vagy itt végezhető munka  megtalálásában; hosszú távra (vagy esetleg időszakosan) munkaerőt kereső Balaton-felvidéki cégek, vállalkozások segítése elhivatott, elhelyezkedni akaró  fiatalok megtalálásában; a munkavállalók és a munkáltatók igényeinek, elvárásainak egymással való megismertetése.

Ahhoz, hogy programunk eredményes legyen, nagyon fontos, hogy közösen gondolkodjunk, együtt keressük, és találjuk is meg a lehető legjobb megoldásokat!

Ne csak beszéljünk róla, de tegyünk is érte, hogy vállalkozóink helyben, a helyi fiatalok között tudjanak hosszútávra megbízható, jó munkaerőt találni!

Ne csak beszéljünk róla, de tegyünk is érte, hogy fiataljaink itt maradjanak, és a Balaton-felvidék vonzó életteret, hosszú távú jövőképet nyújtson számukra.

Ehhez kérjük vállalkozóink együttműködését, melynek első lépése az alábbi kérdőív kitöltése:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScVXTQ5MpX1ziR9DhnqO7FAstgfxIXp6r54pclmn9YZX3SGXQ/viewform

A kérdőív kitöltési határideje: 2021.05.20.

Sketch Arrow Down
Vállalkozói 
kérdőív
bottom of page