top of page

Fiatalok és lelkesek. Helybeliek és nagyon elszántak. Szinte mindent tudnak, és szeretnének itt maradni.

Pontosabban ott maradni, ahol születtek és fiatal felnőtté váltak. De nemcsak beszélnek erről, hanem a tettek mezejére léptek.

Kik ők?

Hát az értékőrök…

A 2017-es év az értékőrök világában

2017.11.24.
 

Értékőr Hálózat bemutatkozása a Veszprém megyei Értékek Ünnepén

Alsóörs

Vp megyei Értékek ünnepe-alsóörs

2017.11.24.

Értékőr Hálózat bemutatkozása

Szurdokpüspöki -
Nógrád megye

szurdokpüspöki- nógrád megye

2017.november
 

Értékpiramis társasjáték adaptációk

Balatoncsicsó, Bakonyjákó, Csabrendek

társas-valtoncsicsó, bakonyjákó, csabrendek

Értékőr Hálózat bemutatkozása

2017.09.09.

a Magyar Értékek
Napján

Szeptember 9-én mi is részt vettünk a Budapesten megrendezett Magyar Értékek Napján. A Köszi bemutatta az Értékpiramis Társasjátékát, amelyet az érdeklődök is kipróbálhattak, magunkkal vittük a kiadványainkat, és szívesen beszéltünk a résztvevőknek a munkánkról, tevékenységeinkről. Rengeteg csodát láttunk.

magyar értékek napja

2017.08.14-19.
 

Határtalanul az értékőrök birodalmában Taliándörögdön

Erdélyi fiatalokkal

határtalnul erdély

Este sikeresen megérkeztek az erdélyi táborozók. A játékos ismerkedést követően a fiatalok bepillantást nyertek a Köszi bázis tevékenységébe, majd csoportosan felfedezték a falu értékeit. Késő délután egy tájékoztató előadás keretében meséltek nekik a cserkészetről.

1. nap

Ez a nap a felhőtlen pancsolásról szólt. Mielőtt meghódítottuk a fövenyesi strandot, ellátogattunk Nagyvázsonyba a Kinizsi várhoz, valamint bekukkantottunk a nagyvázsonyi postamúzeumba.

2. nap.

Ezen a napon a fotózásba és videózásba kóstoltak bele a fiatalok. Interjúkat készítettek egymással, és megörökítették Taliándörögd kincseit. Ezt követően hagyományos harcművészetet tanultak, íjászkodtak, pacin lovagolhattak és hűtőmágneseket festhetett az, akinek kézműveskedni támadt kedve. Ismét sok szép élménnyel gazdagodtunk.

3. nap