top of page

Fiatalok és lelkesek. Helybeliek és nagyon elszántak. Szinte mindent tudnak, és szeretnének itt maradni.

Pontosabban ott maradni, ahol születtek és fiatal felnőtté váltak. De nemcsak beszélnek erről, hanem a tettek mezejére léptek.

Kik ők?

Hát az értékőrök…

A 2016-os év az értékőrök világában

2016.november
 

Értékek Iskolája

Halimba

halimba 2016

Értékbolt

2016.11.11.

Megnyitó

Az Érték bolt hivatalosan is megnyílt.
A szalag elvágva, finomságok megkóstolva, italok behűtve, ajándéktárgyak kirakva! Ahogy a Tibi mondaná, "Nincs más hátra mint előre!"
Előre annak érdekében, hogy mindenhol megismerjék a környékbeli termelőket! Köszönet a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak, a Herman Ottó Intézetnek, Dr. Horváth Zsoltnak és mindenkinek aki segített, hogy ez az ajándékbolt megalakulhasson.

2016 értékbolt megnyitó

2016.11.10.
 

Együtt értékeink nyomában Bakonyjákón és Mátyusföldön

Bakonyjákó II.

Bakonyjákón lelkes fiatalok, tapasztalt értékőrök és felnőtt segítők vártak bennünket nagy kedvel és lelkesedéssel. A program alatt ismerkedtünk egymással, a fényképezőgéppel, a Hungarikum piramissal Dr. Horváth Zsolt jóvoltából és Bakonyjákó értékeivel.

Értékek Iskolája Sümegen

Kalandra fel!

2016.10.18.

A Famulus Vidékfejlesztési Egyesület szervezésében Sümegen jártunk több alkalommal, ahol az általános iskolás fiatalokkal tartottunk egy közös műhelymunkát. A foglalkozáson beszélgettünk a Hungarikum piramisról, az értékőrök tevékenységéről és a fiatalok kipróbálhatták a fényképezőgép használatát. Újabb eltökélt emberekkel ismerkedhettünk meg, akik elszántan gyűjtik majd az értékeket, melyek számukra fontosak.

sümeg kalandra fel

2016.09.10.

Vásárosbérci

Értékőr program

városbérci értékőr

Komáromi (Csallóközi)

Értékfeltáró Kollégium

2016.08.07.

csallóköz kolléium