top of page

Értékbolt nyitó egy új csapattag szemszögéből

2016. november 11-én megnyitott Taliándörögdön az Értékbolt a Kösziben!

Mivel nem régiben kezdtem el itt dolgozni, így számomra ez volt az első komoly projekt. Egy bolt megnyitása nem is olyan egyszerű, mint azt gondolnánk :). Rengeteg papír munka és még több fizikai, mire minden a megfelelő helyre kerül. Szervezkedtünk, ötleteltünk, pakoltunk,átrendeztünk, újra átrendeztünk, és még sorolhatnám. Sokan vagyunk, sok ötlettel. Próbáltuk a legésszerűbbeket alkalmazni. Hogy ez mennyire sikerült, azt az Értékbolt mutatja meg. Göntér Esztinek köszönhetően webshopunkba is bekerültek a termékekről a képek (hamarosan megnyílik majd), és neki is köszönhető,hogy szebb és színesebb lett a bolt.

Rengeteg gyönyörű, eladásra váró termékünk van, melyek készítői remek emberek. Én voltam a szerencsés, aki a termelőkről, alkotókról és a termékekről információkat gyűjtöttem,és a megnyitón így szinte ismerősként tudtam fogadni azokat, akik megjelentek, és velünk együtt örültek. Elmondhatom, hogy a leírások nem túlzások. Ügyes kezű, kedves emberek, akik szívüket-lelküket beleadják munkájukba.

Mindazok számára, akik betérnek boltunkba vásárolni, Annamari kolléganőmmel bátran merjük ajánlani a minőségi kézműves termékeket. Nagyon fontos dolognak tartjuk, és büszkék vagyunk arra, hogy első kézből, személyesen az alkotóktól szerezzük be árukészletünket.

Örülünk, hogy végre megnyitott a bolt, és elkezdődhetett egy új, izgalmas dolog a mi, és a falunk életében is.

Ez úton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak akik segítségünkre voltak: Dr. Horváth Zsoltnak, a Hungarikum Bizottság koordinátorának; Herman Ottó Intézetnek; az Éltető Balaton-felvidékért Egyesületnek; a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak, és még hosszan sorolhatnám :) !

De nem csak az egyesületeknek kell köszönetet mondanunk, hanem Bati Editnek (Edunak) is, akinek szintén rengeteg munkája van a bolt nyitásában, és természetesen Bazsó Gabinak és Hoffner Tibinek, akik nélkül ez a projekt el sem kezdődhetett volna.

Összegezve: a szalag elvágva, bolt megnyitva, termékek eladásra készen! :)

Várunk mindenkit szeretettel hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 óra között.

Készítette: Lukács Adél

bottom of page